Skip to main content

Onze werkwijze

Jouw transport onze verantwoordelijkheid!

Scherpe Tarieve, snelle service en een professionele aanpak.

afbeelding die weergeeft hoe het proces van de offerte en de planning voor autotransport verloopt

1. Gratis Offerte en Planning

Het begint allemaal met een gratis offerte. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onze website of telefoon en alle nodige informatie verstrekken, zoals het type voertuig, ophaal- en afleverlocaties en gewenste transportdatum. Onze deskundige medewerkers zullen uw aanvraag snel en efficiënt verwerken en u voorzien van een gedetailleerde offerte en een nauwkeurige planning.

2. Professionele Voorbereiding:

Voordat we uw voertuig ophalen, zorgen we voor een grondige inspectie en professionele voorbereiding. We controleren uw voertuig op eventuele schade en maken foto’s om de staat ervan vast te leggen. Indien nodig bieden we ook de mogelijkheid om uw voertuig te wassen en te beschermen voordat het wordt geladen voor transport.

Een chaffeur die zich voorbereid op de volgende autotransport rit
Hier is te zien dat de auto op de auto ambulance is geladen en deze vast wordt gezet met spanbanden

3. Veilige en Beveiligde Verzending:

Bij onze auto transporteur staat veiligheid boven alles. We maken gebruik van hoogwaardige transportvoertuigen die speciaal zijn ontworpen voor het veilig en beveiligd vervoeren van voertuigen. Onze chauffeurs zijn ervaren en getraind in het laden en vastzetten van voertuigen om ervoor te zorgen dat ze tijdens het transport stevig op hun plaats blijven. Uw voertuig wordt tijdens het hele transportproces zorgvuldig bewaakt en beschermd.

4. Nationale en Internationale Transportmogelijkheden:

Of u nu een voertuig binnen het land wilt verplaatsen of naar een internationale bestemming wilt verzenden, wij bieden flexibele transportoplossingen die aan uw behoeften voldoen. We hebben uitgebreide ervaring met zowel nationale als internationale verzendingen en kunnen u helpen bij het plannen en organiseren van het transport naar elke gewenste locatie.

Internationaal autotransport / autotransport in Nederland vlaggen van de landen
Een map met locaties om aan te duiden dat er altijd duidelijk is waar jouw auto is en wanneer de auto aankomt bij de gewenste eindbestemming

5. Tracking en Communicatie:

We begrijpen hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de voortgang van uw verzending. Daarom bieden we trackingmogelijkheden, zodat u op elk moment kunt zien waar uw voertuig zich bevindt. Bovendien zorgen we voor open en transparante communicatie. Onze klantenserviceteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u regelmatig updates te geven over de status van uw verzending.

6. Aflevering en Klanttevredenheid:

Zodra uw voertuig de eindbestemming nadert, zorgen we voor een soepele aflevering. We lossen uw voertuig met zorg en zorgen ervoor dat het in dezelfde staat wordt afgeleverd als toen het werd opgehaald. Ons doel is uw volledige tevredenheid, en we streven ernaar om een uitstekende klantervaring te bieden tijdens elke stap van het proces.

Spanbanden vastmaken om de wielen van onze autotransport

Vertrouw op onze auto transporteur voor een betrouwbare, veilige en probleemloze verzending van uw voertuig.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw voertuig naar de gewenste bestemming te verzenden.

Heeft u een specifieke vraag?

Uw contactpersoon is altijd op de hoogte. Zo weet u met één telefoontje waar u aan toe bent.
Ook na het traject houden we contact.

Wij horen graag hoe u onze aanpak heeft ervaren – en of er nog verbeterpunten zijn.

Zo blijven wij onze service doorlopend verbeteren.

Translate »
×