Skip to main content

Autotransport

Op zoek naar auto transport voor enkele auto, of juist voor meerdere auto’s? Wij staan voor u klaar.

Auto transport hoe gaan wij te werk?

  • Wij bieden autotransport services voor zowel de aankoop als verkoop van auto’s en motorvoertuigen, evenals voor schadeherstel auto’s, onderhoud/restauratie/barnfind. Met onze diverse oprijwagens kunnen we 1 tot 7 voertuigen tegelijk vervoeren.
  • Of u nu een handelaar of particulier bent en een voertuig op het oog heeft dat ver weg staat, wij zorgen ervoor dat uw auto of motorvoertuig binnen enkele dagen op de gewenste locatie staat. We bieden zowel nationaal als internationaal transport.
  • Onze ervaren chauffeurs kunnen ook voertuigen vervoeren die niet meer kunnen rijden als gevolg van schade of ouderdom. Onze autotransporters zijn uitgerust met een lier en diverse gereedschappen om dit probleem op te lossen.
  • Als deskundig autotransporteur behandelen we uw auto/motorvoertuig met de grootste zorg. We weten hoe ze veilig vervoerd moeten worden.
  • Bij Transport de Noord kunt u rekenen op snelle service zonder tussenpersonen of gebruik van externe transportbedrijven. We bieden scherpe tarieven en de snelste transportdienst van Nederland.

Veiling auto transport

Als particulier, auto liefhebber, dealer, auto handelaar weet je hoe belangrijk het is om voertuigen veilig en op tijd van veilingen naar jouw locatie te krijgen. Onze veiling autotransportservice is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Met onze professionele aanpak en gespecialiseerde transporters zorgen we ervoor dat de voertuigen die je op veilingen hebt gekocht veilig en snel bij jou arriveren.

Onze ervaren transporteurs zijn bekend met de specifieke vereisten en uitdagingen van veiling autotransport. Ze weten hoe belangrijk het is om de voertuigen in topconditie te houden tijdens het transport. Daarom nemen ze de nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de voertuigen veilig worden geladen, stevig worden vastgezet en zorgvuldig worden vervoerd.

Of het nu gaat om één voertuig of een hele lading, wij zorgen voor een efficiënt transportproces. We begrijpen dat tijd cruciaal is bij veiling autotransport, dus we werken met strakke schema’s en zorgen voor een snelle levering. Je kunt erop vertrouwen dat jouw voertuigen zonder vertragingen en in uitstekende staat bij jou aankomen.

Evenementen

Voor auto shows, auto beurzen, oldtimer beurzen, oldtimer festivals, japfests, rally’s en andere evenementen waar auto’s de hoofdrol spelen, is betrouwbaar autotransport van cruciaal belang. Bij Autotransport begrijpen we het belang van het veilig en tijdig vervoeren van voertuigen naar deze evenementen. Met onze speciaal ontworpen transporters en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat jouw auto’s in topconditie op de locatie arriveren. Of het nu gaat om kostbare oldtimers, zeldzame sportwagens of gepersonaliseerde showauto’s, wij bieden een vlekkeloze transportoplossing die voldoet aan jouw specifieke behoeften en zorgt voor een indrukwekkende presentatie op het evenement.

statistiek auto transport

Autotransport in Nederland: Statistieken en Cijfers

Jaarlijks worden er in Nederland duizenden auto’s vervoerd van de ene locatie naar de andere. Volgens recente statistieken van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) worden er in Nederland gemiddeld meer dan 400.000 auto’s van eigenaar gewisseld. Dit omvat zowel nieuwe als gebruikte auto’s die worden gekocht, verkocht of verplaatst binnen het land. Deze cijfers benadrukken de behoefte aan betrouwbaar autotransport om ervoor te zorgen dat voertuigen veilig en op tijd op hun bestemming arriveren.

Autotransport naar het Buitenland

Het vervoeren van auto’s naar het buitenland is een groeiende trend. Nederlandse autobezitters en bedrijven willen hun voertuigen steeds vaker naar andere landen laten transporteren. Populaire bestemmingen voor autotransport vanuit Nederland zijn onder andere Frankrijk, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Italie, Portugal, Spanje en Oostenrijk. Deze landen trekken zowel particuliere autokopers als zakelijke internationale auto’s aan, waardoor de vraag naar autotransport naar deze bestemmingen toeneemt.

Wat zijn de kosten voor auto transport?

Wij hanteren de volgende aantrekkelijke prijzen:

-Starttarief 59,00 euro, daarna 0,55 cent p/km tot 1500 Kg.
-1500 kg tot 2000 kg 0,65 cent p/km.
-Boven 2000 kg in overleg, max 3500 kg per voertuig.
-Binnen Rotterdam en omgeving geldt een vast tarief van € 90,00 euro.Het is tevens mogelijk om meerdere auto’s tegelijk te vervoeren. (max 7 auto’s)

Heeft u nog vragen of wilt een prijsopgaaf, dan kunt u het best even contact met ons opnemen via contact of offerte formulier en ons voorzien van de informatie welke u beschikbaar heeft, bellen of via WhatsApp berichten kan uiteraard ook.

Weetje's over auto transport wereldwijd

Interesse in onze autotransport dienst?

Neem contact met ons op.

Contact formulierContact formulierOfferte aanvragenOfferte aanvragen
×