Skip to main content

Autotransport

Op zoek naar autotransport voor enkele voertuigen, of juist voor grote aantallen?

Wij staan voor u klaar.

Autotransport hoe gaan wij te werk?

– U kunt gebruik maken van onze transportservice bij aankoop of verkoop van een auto of motorvoertuig, bij een schade, onderhoud/restauratie en speciale evenementen. Wij hebben meerdere oprijwagens van verschillende afmetingen waardoor het mogelijk is om 1 tot 7 auto’s te vervoeren.

– Heeft u als handelaar of particulier een auto of motorvoertuig op het oog en staat deze ver bij u vandaan? Autotransport de Noord zorgt ervoor dat uw auto of motorvoertuig binnen enkele dagen staat waar u hem hebben wilt. Wij transporten voertuigen binnen Nederland maar ook in het buitenland!

– Mocht uw voertuig door bijvoorbeeld schade of ouderdom niet meer rijden, dan is dit voor onze ervaren chauffeurs geen enkel probleem. Onze autotransporters zijn uitgerust met lier en diverse gereedschappen om dit probleem op te lossen.

– Als deskundig autotransporteur kunt u erop rekenen dat wij zuinig zijn op uw auto/motorvoertuig; Wij weten hoe deze vervoerd dient te worden.

– Bij Transport de Noord is het allemaal mogelijk. Bovendien zijn wij de snelste transporteur van Nederland en zijn wij niet verbonden aan een tussenpersoon en maken wij ook geen gebruik van binnenlandse en buitenlandse transport bedrijven, wij hanteren scherpe tarieven én uiteraard een snelle service. 

Wat zijn de kosten voor auto transport?

Wij hanteren de volgende aantrekkelijke prijzen:

-Starttarief 59,00 euro, daarna 0,55 cent p/km tot 1500 Kg.
-1500 kg tot 2000 kg 0,65 cent p/km.
-Boven 2000 kg in overleg, max 3500 kg per voertuig.
-Binnen Rotterdam en omgeving geldt een vast tarief van € 90,00 euro.Het is tevens mogelijk om meerdere auto’s tegelijk te vervoeren. (max 7 auto’s)

Heeft u nog vragen of wilt een prijsopgaaf, dan kunt u het best even contact met ons opnemen via contact of offerte formulier en ons voorzien van de informatie welke u beschikbaar heeft, bellen of via WhatsApp berichten kan uiteraard ook.

Interesse in onze autotransport dienst?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel direct naar 06-44028232

klik hier en kies voor het contact of offerte formulier:

Contact formulierContact formulierOfferte aanvragenOfferte aanvragen
×