Skip to main content

Oldtimer transport

Bent u de trotse eigenaar van een oldtimer of een exclusieve wagen? Bij transport de Noord vervoeren wij uw auto met de grootst mogelijke zorg. 

OLDTIMER TRANSPORT NODIG? WIJ VERVOEREN UW KLASSIEKER MET ZORG.

Natuurlijk is uw oldtimer een kostbaar bezit. Wij zorgen er dan ook voor dat uw wagen veilig vervoerd wordt. In onze gesloten aanhanger blijft uw oldtimer schoon, droog en onbeschadigd. Liever geen nieuwsgierige blikken? Ook dan is gesloten transport de oplossing.

Hoe werkt oldtimer transport bij Autotransport de Noord?

Heeft u elders in Europa een klassieker op het oog? En wilt u deze veilig en snel transporteren? Of wilt u uw oldtimer meenemen naar een tentoonstelling of rally? Of de wagen nu rijdt of niet – Transport de Noord regelt het. Op een afgesproken tijdstip halen wij uw oldtimer op. Tijdens het transport is uw auto uiteraard volledig verzekerd.

Wat zijn de kosten van oldtimer transport?

Wij hanteren de volgende aantrekkelijke prijzen:

-Starttarief 59,00 euro, daarna 0,55 cent p/km tot 1500 Kg.
-1500 kg tot 2000 kg 0,65 cent p/km.
-Boven 2000 kg in overleg, max 3500 kg per voertuig.
-Binnen Rotterdam en omgeving geldt een vast tarief van € 90,00 euro.

Het is tevens mogelijk om meerdere auto’s tegelijk te vervoeren. (max 7 auto’s) Heeft u nog vragen of wilt een prijsopgaaf, dan kunt u het best even contact met ons opnemen via contact of offerte formulier en ons voorzien van de informatie welke u beschikbaar heeft, bellen of via WhatsApp berichten kan uiteraard ook.

Interesse in onze oldtimer transport dienst?

Bel direct naar 06-44028232
Kies voor het contact of offerte formulier:

Contact formulierContact formulierOfferte aanvragenOfferte aanvragen
×