Skip to main content

AUTOTRANSPORT FRANKRIJK

Transport nodig naar Frankrijk? Wij staan voor u klaar en hebben al meer dan 26 jaar de ervaring!

AUTOTRANSPORT VAN & NAAR FRANKRIJK

Wilt u uw auto veilig van Nederland naar Frankrijk laten vervoeren? Omdat u daar op vakantie gaat, een tweede huis heeft of voor werk enige tijd in la douce France moet verblijven? Autotransport de Noord maakt het waar. Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring in autotransport, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is om uw voertuig veilig en professioneel te vervoeren.

Het begint met ervaren chauffeurs en een goed wagenpark. Met een snelle en klantvriendelijke aanpak maken we onze service helemaal af. Denkt u aan autotransport naar Frankrijk, dan denkt u Nobel.

En weer terug

De Noord is natuurlijk ook de aangewezen partij voor het terughalen van uw voertuig. Of voor het importeren van een in Frankrijk gekochte auto. Ook auto’s waar niet mee gereden kan worden (omdat het een oldtimer betreft bijvoorbeeld) vervoeren wij voor u van en naar Frankrijk. Met onze met lieren uitgeruste transportmiddelen maken we alle denkbare transporten waar. Dit geldt natuurlijk ook voor andere type voertuigen als motoren en SUV’s.

Autotransport werkt met vaste contactpersoon tijdens elk traject. Heeft u een specifieke vraag? Uw contactpersoon is altijd op de hoogte. Zo weet u met één telefoontje waar u aan toe bent.

Ook voor zakelijke relaties

Autotransport de Noord vervoert dagelijks auto’s van Nederland naar Frankrijk. We brengen uw auto in 3 werkdagen op de aangewezen bestemming. Veel autodealers, -fabrikanten en leasemaatschappijen rekenen op onze expertise. Wilt u meerdere auto’s tegelijk van of naar Frankrijk laten vervoeren? Dan kunt u rekenen op een interessante korting. Wij maken autotransport van of naar Frankrijk voor iedereen aantrekkelijk!

Direct de kosten van uw buitenlandtransport naar Frankrijk berekenen? Dat kan eenvoudig door het betreffende adres in te voeren in het offerte aanvraag formulier.

×