Skip to main content

AUTOTRANSPORT ITALIË

Wij transporteren alle soorten voertuigen naar Italië en verder.

AUTOTRANSPORT VAN & NAAR ITALIË

Heeft u een tweede huis in Italië, gaat u er graag op vakantie of werkt u regelmatig in dit prachtige land? En rijdt u tijdens uw verblijf bij voorkeur in uw eigen auto? Autotransport de Noord vervoert uw auto binnen 3 werkdagen naar Italië. Onze professionele chauffeurs, kwalitatief goede transportmiddelen en professionele netwerk zorgen ervoor dat uw auto op veilige wijze getransporteerd wordt naar Italië. Wij halen uw auto bij u thuis op en brengen deze binnen vijf werkdagen naar de plaats van bestemming. U heeft er geen omkijken naar.

Auto transport de Noord werkt tijdens elk traject met vaste contactpersoon

Heeft u een specifieke vraag? Bel uw contactpersoon. Hij of zij kent de status van uw autotransport naar Italië. U bent met één telefoontje volledig op de hoogte.

Uw transport voeren wij zelfstandig uit

We rijden alle kilometers zelf, en vervoeren alle auto’s die naar het buitenlands gaan zelf. Het transporteren van uw voertuig kunnen wij met een gerust hart  uitvoeren. Zo zorgen wij er samen voor dat alle transporten van en naar Italië efficiënt worden uitgevoerd. Dankzij deze het voordeel dat wij zelf transporteren kunnen er meerdere auto’s tegelijk naar Italië worden vervoert. Zo houden we de prijzen vriendelijk en belasten we het milieu vele malen minder.

Ook voor zakelijke relaties

Autotransport de Noord vervoert dagelijks auto’s van Nederland naar Italië. En vice versa. Veel Nederlandse professionals in de autobranche rekenen al op onze expertise. Wilt u ook meerdere auto’s tegelijk van of naar Italië laten vervoeren? Dan kunt u rekenen op een interessante korting. Neem direct contact met ons op. Denkt u aan autotransport naar Italië, dan denkt u aan autotransport de Noord.

Direct de kosten van uw buitenlandtransport naar Italië berekenen? Dat kan eenvoudig door het betreffende adres in het offerte aanvraag formulier in te voeren.

×