Skip to main content

Autosloperij

Hoe gaan wij te werk?

  1. Contact opnemen: Bel ons op 06-44028232 of stuur een e-mail naar info@autotransportdenoord.nl om een ophaalafspraak te plannen.
  2. Voertuigdetails bespreken: Bespreek de details van uw voertuig, zoals merk, model, bouwjaar en staat.
  3. Ophaalafspraak plannen: We plannen een flexibele ophaalafspraak op uw gewenste locatie en tijd.
  4. Voertuiginspectie: Ons team voert een korte inspectie uit om de staat van het voertuig te beoordelen.
  5. Bepaling van de waarde: We bieden u een eerlijke en marktconforme prijs op basis van de inspectie en informatie.
  6. Vrijwaring regelen: Als u besluit uw voertuig aan ons te verkopen, regelen wij de vrijwaring aan de deur.
  7. Snelle betaling: Na de vrijwaring zorgen we voor een snelle betaling, contant of per bankoverschrijving.
  8. Milieuvriendelijke autodemontage: Als het voertuig wordt gesloopt, demonteren we het op een milieuvriendelijke manier.
sleepdienst service voor auto's op de vrachtwagen die zijn afgeschreven of total loss verklaard
een auto die stil is komen ze staan is opgehaald en getakeld op de auto ambulance

Snelle en gemakkelijke ophaalservice voor uw auto

Bij autotransport de Noord begrijpen we dat het soms niet mogelijk is om uw auto naar onze locatie te brengen. Daarom bieden we een snelle en gemakkelijke ophaalservice voor uw auto. Of uw voertuig nu niet meer start, beschadigd is of niet langer in gebruik is, ons team staat klaar om het vanaf uw locatie op te halen. We streven ernaar om flexibel te zijn en uw planning te accommoderen, zodat we uw auto per direct kunnen ophalen.

Geen gedoe, wij regelen de vrijwaring aan de deur

Als u ervoor kiest om uw auto aan ons te verkopen of te laten slopen, zorgen wij voor het papierwerk. Onze service omvat het regelen van de vrijwaring aan de deur. Dit betekent dat u geen gedoe heeft met administratieve procedures. Onze medewerkers zorgen voor de benodigde documenten en zorgen ervoor dat u direct een vrijwaring ontvangt. U kunt erop vertrouwen dat de afhandeling snel, efficiënt en probleemloos verloopt.

Hier wordt de auto verkocht aan de inkoper en de verkoper levert de sleutel in
Een map met locaties om aan te duiden dat er altijd duidelijk is waar jouw auto is en wanneer de auto aankomt bij de gewenste eindbestemming

Autosloperij in uw buurt: Rotterdam, Den Haag, Kralingen en omgeving

Wij zijn gevestigd in de buurt van Rotterdam, Den Haag en Kralingen, maar bedienen klanten in een ruimere regio. Als u op zoek bent naar een betrouwbare autosloperij in uw buurt, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze snelle service en professionele aanpak staan wij klaar om aan al uw sloopauto-gerelateerde behoeften te voldoen.

Schadeauto's en sloopauto's

Heeft u een schadeauto die u wilt verkopen of een sloopauto die u wilt laten afvoeren? Bij Autotransport de Noord kunnen wij u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van schadeauto’s en sloopauto’s. Ons deskundige team zorgt voor een vlotte afhandeling en biedt u een eerlijke prijs voor uw voertuig. Of het nu gaat om een auto met lichte schade of een total loss, wij nemen deze graag van u over.

24/7 Sleepdienst rotterdam autotransport berging slepen auto slepen auto sloperij autos sloperij schadeauto
Alle auto's op de opslagplaats van de sloperij

Schrootprijs en schrootprijzen

Bij autotransport de Noord bieden wij eerlijke schrootprijzen voor uw oude voertuigen. Ons team houdt rekening met verschillende factoren, zoals het gewicht en de staat van het voertuig, om u een marktconforme prijs te bieden. Wij streven naar transparantie en klanttevredenheid bij elke schroottransactie.

Voor meer informatie, vragen of het plannen van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-44028232 of per e-mail op info@autotransportdenoord.nl. Ons deskundige team staat klaar om u verder te helpen en u te voorzien van de best mogelijke service. Bezoek ook onze website voor gedetailleerde informatie over onze diensten en om het aanbod van hoogwaardige auto-onderdelen te ontdekken.

Veilige en efficiënte afvoer van sloopauto's

Naast onze autodemontage diensten bieden we ook een veilige en efficiënte afvoer van sloopauto’s. Als u een voertuig heeft dat niet langer in gebruik is en klaar is voor sloop, kunnen wij het voor u regelen. We zorgen voor een correcte verwerking en recycling van het voertuig, volgens de geldende milieunormen. Met onze professionele aanpak kunt u erop vertrouwen dat uw sloopauto op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.

Een auto project die niet verder heeft kunnen lopen in verband met brand
vrouw die belt naar een klant voor het inkopen van een sloopauto

Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle ophaalafspraak

Wilt u gebruikmaken van onze snelle ophaalservice voor uw auto? Neem vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een ophaalafspraak te plannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. We streven ernaar om het proces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen, van het ophalen van uw auto tot en met de vrijwaring aan de deur.

Translate »
×